Tämä blogeistani on ollut ansaitsemattomalla talvilevolla. Vaan eihän ole tullut otettua kuviakaan, vaikka kamera on melkein aina ollut mukanani. Vanhoilla kuvillani tätä en täytä, koska se ei ole tämän blogin hengen mukaista.

Nyt on sitten, ennen uusia kuvia, herännyt vakaalta tuntuva halu uudistaa ulkoasua. Se ei olekaan mikään pikkuinen juttu. Olen sen verran kriittinen ja nirso, ettei mikä tahansa kelpaa. Ensin ajattelin jatkaa samantyylistä linjaa kuin toisessa Vuodatus-blogissani:
nakkula.png

jonka uudistin jo kauan sitten. Mutta eihän sukulaissuhteen tarvitse näkyä. Olen jo kokeillut paria versiota, jotka hylkäsin kuitenkin.

Versio 1:
43523.jpg

Versio 1 joutui hylätyksi sen vuoksi, ettei kuva ole oma, vaikkakin itse muokattu. En halua käyttää netistä löytyviä, toisten kuvia, vaikka valikoimat ovat  ylenpalttiset vapaasti käytettävienkin kuvien suhteen. Itse tehty on aina itse tehty, oma. Pitää olla vaikeusastetta.

Versio 2:
43525.jpg

Versiossa 2 oleva kuva on oma otos itse käsiteltynä. Nyt vain ongelmaksi muodostui yleinen tunkkaisuus. Minua on vaikea miellyttää, itsenikin ;p Suurimmat ongelmat ja virheet ovat yleisesti ajateltuna blogien ulkoasujen kanssa seuraavat: Värien yhteensopimattomuus, suttuisuus, tunkkaisuus, kuvien liitoskohdat/reunat erottuvat selvästi. Tuo viimeinen virhe on havaittavissa Versiossa 1. Ei sitten muuta kuin parempia versioita tekemään. Jos kysyttäisiin millainen sellainen parempi versio on, niin ainoa vaatimus olisi oman silmän miellyttäminen. Menee vaikeaksi ;D